- Litt urettferdig mot Andy

Det er mange spekulasjoner rundt fremtiden til Andy Carroll. Manageren sier mye av kritikken som har kommet om at han ikke passer inn i spillestilen er urettferdig.

Andy Carroll har vært kraftig linket bort fra Liverpool etter at Brendan Rodgers overtok som manager, og skal være tilgjengelig for salg for en sum rundt £20 millioner. I dag var spilleren tilbake på trening for første gang, og var naturlig nok et hett tema blant journalistene på pressekonferansen foran treningskampen mot Roma.

- Andy er en strålende ung spiller. Jeg har hatt en kort prat med alle guttene, og vil de neste ukene ha mulighet til å prate mer med alle en og en. Det er ingen tvil om at han er et glimrende talent. Det har vært mye urettferdig kritikk mot Andy, sa Rodgers på pressekonferansen ifølge lfctour.com.

- Han er en spiller som kan tilpasse seg flere spillestiler, og det var litt urettferdig mot han at folk sa han ikke kunne passe inn i spillestilen jeg ønsker. For meg handler spillet om våre spillere, og spillerne vi har til rådighet. Jeg er her for å vinne kamper.

- Vi har mange veldig talentfulle spillere i gruppen, og Andy er en av dem, avsluttet manageren.