- Liverpool bør sikte høyere en fjerde

Brendan Rodgers ønsker å påpeke at det ikke handler om en 4.plass i Liverpool FC. Klubben er større enn det. Ikke stor forskjell mellom fjerde, tredje og andre denne sesongen.

- Jeg sa til spillerne at alle snakker om fjerdeplassen, men hva med tredje? Tredje er innen rekkevidde, og det er også andre, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Vi er 11 poeng bak andreplassen, så hvis vi kan få en stabil rekke og beholde vår mentalitet og fokus – vi har fortsatt igjen å møte Man City og vi burde ha slått dem hjemme.

- Det er ikke 4.plass vi ønsker å ha som målsetting. Når klubben har vært utenfor topp fire så lenge, så er selvsagt ambisjonen å havne der. Vi er imidlertid ikke halvveis gjennom serien når det gjelder antall kamper spilt.

- Jeg ønsker bare å påpeke til spilleren at det ikke handler om 4.plass i denne klubben. Denne klubben er større enn det.

- Vi kommer kanskje ikke dit denne eller neste sesong, men man hører alle snakke om å komme på 4.plass. Det er ikke så stor forskjell mellom den og tredje eller andre.

- Det er 17 poeng mellom oss og Manchester United i øyeblikket. Det er mye å be om, men det er ikke 11 poeng og selvsagt ikke fire poeng (til 4.plass).

- Standarden og nivået som har blitt satt i denne klubben er utrolig høyt. Jeg vil ikke si at forventingene er for høye fordi det er der vi ønsker å være. Vi må kjempe for våre liv for å komme dit.

- Jeg er alltid meget positiv med spillerne, og det har jeg alltid vært fordi jeg har sett deres ærlighet og forpliktelse i det vi gjør. Det var kaldt og vått på trening, men jeg så at det fantes sterk tro i denne gruppen. Spillerne omfavner trøyen, og vi bare oppmuntrer dem til å holde det gående.

I dag venter Aston villa på Anfield fulgt av en ny hjemmekamp mot Fulham neste helg. De røde avslutter 2012 med bortekamper mot Stoke og QPR.
- Jeg vil ikke si Premier League er den beste ligaen i verden, men jeg vil si det er den mest konkurransedyktige. Se hvor jevn den er. Noen lag har startet sterkt og har stukket litt i fra. Vi startet bra, men fikk ikke resultatene. Vi har spilt mye uavgjort. Hvis vi hadde fått seirer ut av en eller to uavgjorte, kan dere se hvor laget faktisk hadde ligget.

- Vi har tapt fire kamper i ligaen, og det er bare én mer enn Manchester United. Takk og lov så har vi begynt å gjøre gode opptredener om til seirer. Det gjør at vi ligger i nærheten og beveger oss stadig oppover tabellen. Hvis vi kan fortsette slik frem til januar, vil vi ligge godt an foran andre halvdel av sesongen.

- Julen er bestandig en viktig periode. Vi har to hjemmekamper nå, og det er kamper vi vil forvente og ønske å vinne. Utviklingen i gruppen har vært fantastisk. Det gir meg håp fremover. Vi må bare beholde selvtilliten høy