- Liverpool har mye kvalitet

Martin O’Neill hos Sunderland legger ikke vekt på at Liverpool har hatt en historisk svak start på sesongen resultatmessig. Manageren forklarer det med at de røde har et lag som må få satt seg.

- Liverpool har mye kvalitet, sier O’Neill til Sunderlands hjemmeside.

- Det er slik fotballen er blitt, fortsetter nordiren på kommentar om at ett poeng på de tre første kampene er historisk svakt for Liverpool.

- Ingen kan argumentere mot det da kan være riktig i forhold til fakta, men en må se på det større bildet.

- Liverpool er i ferd med å finne seg til rette. Det kan se ut som at de har hatt sin verste start på mange år, men som alltid blir det overdrevent blåst opp.

- Etter 11 eller 12 kamper kan du se mer om hvordan ligaen vil utvikle seg, for ikke å snakke om Liverpool, og da kan du begynne å snakke om en trend.

- Dette er vår første hjemmekamp og jeg ønsker at vi skal gå i angrep, forklarer Martin O’Neill etter at hans lag så langt har spilt uavgjort i to bortekamper i Premier League.

- Jeg mener vi er i stand til det. I Johnson (som blir regnet for usikker til kampen) har vi en spiller som kan utfordre. Hvis en legger til en bedre trent Stephane Sessegnon og Steve Fletcher mener jeg at vi har noen angrepsalternativer som vi ikke hadde forrige sesong.