- Liverpool kommer tilbake

Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp tviler ikke på at de røde fra Merseyside vil kjempe i toppen igjen med Brendan Rodgers.

65-åringen fra hovedstaden føyer seg inn i rekken av frontfigurer i fotballen som har tro på Rodgers sitt Anfield-prosjekt, og er ikke enig med journalistene som spør ham om det passer bra å møte Liverpool nå som de har en inkonsekvent ligaform.

– Jeg vet ikke. De har hatt noen flotte seire og noen gode resultater. De har fantastiske spillere, som for eksempel Luis Suárez, Steven Gerrard og Glen Johnson.

Den nyansatte Queens Park Rangers-manageren har stått bak roret i flere klubber, og vet hvor viktig det er å få god nok tid til å sette sitt preg på laget.

– De gjenoppbygger laget og endrer på mye nå. Brendan henter inn nye spillere – det ser ut til at han får blant andre Daniel Sturridge – og han forsøker å lage et helt nytt lag.

– De har brukt en god del penger de siste årene, spesielt Andy Carroll som var svindyr, og Joe Allen og noen flere. De gjenoppbygger og vil komme tilbake til toppen.

– På en god dag kan de være real trussel mot hvem som helst, fortalte Harry Redknapp til Queens Park Rangers sine nettsider.