- Liverpool vil bli en toppklubb igjen

Anzhi Makhachkala-manager Guus Hiddink er sikker på at Liverpool vil reise seg å bli en europeisk toppklubb igjen.

I 2008/09-sesongen var Hiddink manager i Chelsea. Den sesongen ble Liverpool nummer to i Premier League. Etter det har de røde blitt nummer 7, 6 og 8, og har også fått en svak start på denne sesongen med bare ni poeng på de åtte første kampene. Hiddink uttaler at Liverpool er et helt annet lag i dag enn det laget hans Chelsea slo ut i kvartfinalen i Champions League i 2009.

- Liverpool hadde selvsagt andre spillere på den tiden, og gjorde det bedre i Premier League. Denne sesongen har de hatt problemer i innledningen, men Liverpool er en stor institusjon – og slike vil alltid komme til hektene igjen, siteres Hiddink av Press Association.

- Liverpool vil alltid komme tilbake, og komme opp i toppsjiktet hvor de hører hjemme igjen, legger han til.

Hiddinks Anzhi leder gruppe A i Europa League foran kampen på Anfield i morgen kveld, mens Liverpool ligger på tredjeplass i gruppen. Det russiske laget har kun tapt en av 21 kamper denne sesongen. Likevel mener Hiddink at Liverpool må bære favorittstempelet foran kampen.

- Man må innse at Premier League er en av de ledende ligaene i verdensfotballen. Selv om Liverpool ikke er blant topp tre i øyeblikket, har de noen rutinerte spillere og de satser i denne turneringen og ønsker å avansere i Europa. De er favoritter, ikke vi. Jeg mener Liverpool er favoritter til å vinne denne gruppen.

Anzhi må klare seg uten de skadede midtbanespillerne Lassana Diarra og Odil Ahmedov i morgen, mens en tredje midtbanespiller, brasilianske Jucilei, ikke vil bli involvert på grunn av et dødsfall i familien.