- Luis er den komplette fotballspiller

Brendan Rodgers hyller Luis Suarez som den komplette fotballspiller, etter at gårsdagens hat-trick på Carrow Road har brakt uruguayaneren opp i fem ligamål på seks kamper.

- Luis er den komplette fotballspiller. Han er ikke bare en nummer ni som står i feltet og venter på ballen. Han har en bedre taktisk forståelse av spillet enn de fleste. Han er dyktig med teknikken sin, han beveger seg bra i rom og rundt forsvarere. Alle hans tre scoringer var vidunderlige, sier Liverpool-manageren til Press Association.

Det som imidlertid bekymrer Rodgers er at Suarez i går ble snytt for straffespark i tredje kamp på rad. Liverpool-manageren frykter at dette vil gjenta seg flere ganger denne sesongen.

- Vi frykter det. Jeg kan fortelle deg om tre eller fire spisser i Premier League som går overende i feltet når det er minimalt med kontakt, og samtlige av disse har fått straffespark denne sesongen. Alle på stadion i går så at det var straffespark, utenom dommeren.

- Jeg kan imidlertid ikke bekymre meg så alt for mye om dette. Forhåpentligvis er dette noe dommerne vil se på, når de skal analysere og evaluere sine egne prestasjoner.

- Vi må bare konsentrere seg om bygge opp vårt eget spill, utvikle vår fotball, og forhåpentligvis vil ikke disse straffesparkene vi ikke har fått bli utslagsgivende når status skal gjøres opp i mai.