- Luis Suarez er blitt en målskive

Daglig leder Ian Ayre i LFC sier at han føler Luis Suarez er blitt urettferdig behandlet, og hvis det skal være en debatt om filming må det gjelde alle og ikke bare en person.

- Jeg tror han har fått et rykte på seg etter hva som skjedde forrige sesong, sier Ayre til Sky Sports News i kjølvannet av at Luis Suarez nærmest er blitt hengt ut til spott og spe etter at han kastet seg i straffefeltet foran The Kop mot Stoke. Et klart tilfelle av forsøk på å filme seg til et straffespark, men etter en helg hvor andre som har filmet, stemplet eller slått ikke har på langt nær fått samme oppmerksomhet.

- Alt som Luis Suarez nå gjør vil være i søkelyset, men hvis vi skal behandle folk ut fra hva de gjør ute på banen må vi behandle alle likt.

- Jeg sier ikke at det er noen spesielle som er ute etter ham, bare at dersom det skal være en debatt, hvorvidt det er i media eller andre steder, da må den være rettferdig og omhandle alle og ikke bare om Luis Suarez som nå synes å være tilfelle.

- Jeg er ikke overrasket over reaksjonene da vi føler at han er blitt en målskive, fortsetter Ayre.

- Hvis du ser fra slutten av forrige sesong og frem til siste helg, mener jeg det er riktig å si at Luis ikke har hatt hellet på sin side i forhold til avgjørelser fra dommerne. Det er blitt bevist på deres kanal og andres at han en rekke ganger har blitt snytt for det han skulle ha fått.

- Jeg føler det er måten han spiller på, med sine kjappe vendinger og driblinger, at en kan si at han blir et mål for taklinger fra forsvarsspillere.

- Det viktigste er at det ikke påvirker Luis, at han hver uke viser seg fram og holder det gående og det er hva vi behøver fra ham.