- Må beholde momentet

Kenny Dalglish forteller om ekstra god stemning i troppen etter at finaleplassen ble sikret. Manageren om supporternes reiseproblemer til FA-finalen, Chelseas seier mot Barcelona og Roy Hodgsons retur.

Det har vært en ekstra god stemning blant spillerne etter at finaleplassen i FA-cupen ble sikret. Kenny Dalglish håper at det kan bidra til gode resultater i sesonginnspurten.
 - Det er alltid en god følelse rundt fotballklubben, sier Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Melwood har alltid vært en hyggelig plass å komme til og arbeide på siden jeg kom hit. Det positive resultatet på lørdag har gitt folk noen større smil.

- Vi fikk vår belønning i semifinalen mot Everton, og vi ønsker å beholde det momentet. Vi ønsker å prøve å spille så bra som vi kan og få de best mulige resultatene frem til sesongslutt.

- Vi ønsker at folk skal være glade. Måten vi kan gjøre det på, er å jobbe meget hardt, forberede oss selv så godt vi kan og sørge for at vi har den rette mentale innstillingen til kampene fremover.

- Jeg tror ikke spillerne som gruppe har tatt av, selv om vi har kommet til finalen i FA-cupen. De bør være glade for hva de har prestert, men de må nå børste støvet av seg selv og bli klare for en ny kamp på søndag.

Chelsea, som er finalemotstander i FA-cupen, beseiret Barcelona 1-0 i går.
- Jeg så den kampen. Jeg vet ikke om det vil distrahere dem. Det avhenger av Chelseas, ikke vår. Det var et fantastisk resultat for Chelsea i går kveld, og det har satt dem i en sterk posisjon.

For supporterne vil det bli reiseproblemer til og fra FA-cupfinalen grunnet vedlikeholdsarbeid på jernbanenettet.
- De er fantastiske supportere, men de kommer seg dit likevel! Noen ganger er det et problem når supporterne blir tatt for gitt. Det gjelder ikke bare våre fans, men i alle fotballklubber.

- Det er en avgjørelse som har blitt tatt, og den er utenfor vår kontroll. Men vi er sikre på at fansen kommer seg dit. Det kunne ha blitt gjort enklere for dem, men de kommer seg dit likevel!

Roy Hodgson returnerer for første gang til Anfield etter at han ble avsatt i januar i fjor når han kommer med West Bromwich til helgen.
- Det vil bli godt å se Roy. Å se ham tilbake på Anfield – vi har selvsagt møtt dem der nede allerede – vil bli bra. Jeg er sikker på at han vil få en varm mottagelse, gjentar Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Han er en mann med skikkelig integritet og verdighet. Han forsøkte sitt beste for denne fotballklubben. Jeg er sikker på at supporterne vil respektere det.

- Som person respekterer jeg ham enormt, så han kommer til å få en varm velkomst av oss. Han har gjort det meget bra i West Bromwich. Han er en god trener og manager. Han har mye erfaring. I fjor holdt ham West Bromwich oppe, og i år har de enkelt beholdt plassen.