- Må finne en løsning

Kenny Dalglish innrømmer at hans lag scorer for lite mål, men mener at problemet kan løses med den nåværende troppen. Manageren forklarer hvorfor han mener at de røde har gjort fremskritt det siste året.

- Vi må sluttføre det gode arbeidet som allerede har blitt gjort, og med hva vi allerede har her, sier Kenny Dalglish til The Guardian. Liverpool har vunnet bare to av de ti siste ligakampene, står med beskjedne 26 mål på 30 ligakamper og har tapt terreng til topp fire.

- Uansett hvem som kommer med løsningen, det være seg en midtstopper som scorer 20 mål i sesongen, bryr jeg meg ikke om. Vi må finne en løsning. Vi trenger litt av den flaksen som vi alle håper på. Det er litt ironisk med det antallet straffespark som vi har misset, og så vinner vi Carling Cup etter straffespark-konkurranse.

Dalglish ble også spurt om hva han mener om at klubben nå kun har ett ligapoeng mer enn på samme tidspunkt forrige sesong. - Et poeng er et poeng, er det ikke? Poengfangsten viser ikke det rette bildet av hvordan vi har spilt på Anfield. Vi er glade for måten vi har spilt på, men skuffet over noen av resultatene da de på ingen måte har gitt betaling i forhold til hvordan vi har sett ut ute på banen.

- De poengene vi har er de poengene vi har, men det er også noe annet som ikke lyver – det at vi er i kvartfinalen i FA-Cupen og har vunnet Carling Cup. Vi har også en bedre og sterkere tropp enn vi hadde. Vi er i en bedre situasjon nå enn for et år siden.

Manageren ga sin respons på antydninger om en skuffende ligasesong: - Vi sa aldri at vi hadde en tidsfrist, gjorde vi vel? Vi sa at vi ville komme inn og gjøre vårt bedre for å bringe klubben framover. Jeg mener vi har gått framover. Det er sølvtøy som viser det. Spillet ute på banen har gjort at folk smiler, det er et tegn på at vi går framover. Hvis vi hadde tatt vare på våre sjanser, da ville det ha vært enda mer positivt.