- Må fordele scoringsansvaret

Brendan Rodgers ønsker ikke at Liverpool bare skal stole på spissene til å score målene denne sesongen. Han ønsker at alle utespillerne bidrar.

- Det er ikke bra å ha én målscorer med 30 mål og resten uten scoringer. Jeg har alltid vært i mot en slik teori, sier Brendan Rodgers ifølge skysports.com.

- For meg handler det om lagmoral. Luis Suarez kommer til å score mål, Steven Gerrard kan score mål, unge Fabio Borini kommer til å score mål, men vi har også behov for scoringer fra våre midtstoppere.

- Hvis vi kan få midtstopperne til å score fem mål, kommer det godt med. Deretter ønsker du at backene klarer noen flere. Det er et lagansvar, ikke bare én spillers. Man henter inn en spiss som kan score mål, og det er bra, men det er ikke noe bra for laget dersom ikke resten scorer.

Liverpool traff treverket mer enn 30 ganger i 2011/12-sesongen. Mot Hearts skjøt Fabio Borini i stolpen.
- Jeg har fortalt spillerne at man ikke kan skylde på dommerne eller treverket i år. Dere må være kliniske, dere må være nådeløse.

- Vi kommer alltid til å skape nok sjanser. Men selv om vi ikke skulle klare det, og det skulle bare komme én eller to sjanser som i store kamper der det er gode forsvar som er vanskeligere å bryte ned, må man ta vare på disse sjansene.

- Når man får sjanser, må man ta vare på dem. Jeg tror vi har en rekke spillere som kan score mål.