- Må gjøre det bedre i ligaen

Jamie Carragher håper laget kan forbedre prestasjonene i Premier League. Laget er nå sikret europacupspill gjennom Carling Cup, men målet må være Champions League-spill.

Denne sesongen var ikke Liverpool kvalifisert for europacupspill, etter at Stoke og Birmingham kvalifiserte seg via cupene forrige sesong. Med Carling Cup-seieren sikret de røde seg en plass i Europa League neste sesong, men visekaptein Jamie Carragher sier at det neste målet må være å heve seg i ligaen for å være med i kampen om fjerdeplassen.

- Vi bør kunne komme oss ut i Europa hvert år gjennom ligaposisjonen vår heller enn gjennom seier i Carling Cup. Ja, det var godt å ha vunnet den, men vi er større og bedre enn det. Det er flott å ha kvalifisert seg for Europa League, men vi ønsker å gjøre det gjennom ligaplasseringen, sier Carragher til The Times.

- Det neste målet er å komme seg tilbake til Champions League. Vi vet det kommer til å bli tøft, og vi har en hard kamp mot Arsenal til helgen. De vil være høyt oppe etter å ha slått Tottenham, men europacupspill er en del av klubbarven, og vi må bli involvert igjen.

- Vi har oppnådd noe, men det er fremdeles to mål igjen. Topp fire og FA cupen. Å komme blant de fire beste har blitt tøffere etter resultatene denne helgen, men vi ønsker også å komme tilbake til Wembley. Vi ønsker å spille i både semifinalen og finalen.