- Må luke vekk individuelle feil

Foran søndagens storkamp på Anfield melder Brendan Rodgers at hans lag ikke lider av mangel på selvtillit, at hans mannskap stadig utvikler seg i positiv retning, men at det må bli slutt på billige baklengsmål.

- Jeg vokste opp med at den største kampen i britisk fotball, det var Liverpool mot Manchester United, forklarte manager Rodgers på dagens pressekonferanse.

- Selvtilliten til spillerne er det ingen ting i veien med, og jeg kan se hver dag på trening hvilken kvalitet vi har i troppen.

- Vi har vært like ved kokepunktet, hvor vi har vært utmerket under deler av kampene. Men vi ønsker en seier, som kan bringe oss videre.

- Vår lagånd er blitt bare sterkere, noe en kunne se spesielt i 2.omgang mot Sunderland og også i går. Det jeg ikke var fornøyd med mot Young Boys var baklengsmålene, og vi må luke vekk individuelle feil.

- En ting er at man lærer seg den spillestilen som jeg ønsker, men minst like viktig er at man har riktig innstilling, og innstillingen til spillerne har vært topp helt fra jeg kom hit.

- Vår sesong vil bare bli bedre og bedre.