- Målet er 4. plassen

Brendan Rodgers tror det blir tøft, men sier at målsetningen er å komme blant topp fire. Forventer en tøff kamp mot Stoke på søndag.

Forrige helg vant Brendan Rodgers sin første ligakamp som Liverpool-manager. De røde henger litt på etterskudd i forhold til konkurrentene om en topp fire-plassering, men manageren tror ikke målsetningen er umulig å nå.

- Det er ingen tvil om at det kommer til å bli veldig tøft for oss, men vi vil kjempe for det. Vi har mye kvalitet her. Spillergruppen står sammen, og det er en herlig lagånd i gruppen. Selv om vi er frustrert over resultatet i går, var spillet i vår forrige ligakamp fantastisk, sa Rodgers på dagens pressekonferanse.

- Vi vil prøve å ta det med oss inn i helgens kamp, som vi vet kommer til å bli tøff. Det er fortsatt en lang sesong foran oss, og vi begynner å få dreis på hvordan vi skal arbeide som et lag, og jeg er sikker på at det vil gi oss gode resultater.

- Noe av fotballen i går kveld var fantastisk. Hurtigheten i pasningsspillet, bevegelsene og kreativiteten var bra. Det å se noen av de yngre spilerne komme inn har bare vært fantastisk, men det er mye arbeid igjen å gjøre her, og det vil ta litt tid. Vi må fortsette med å jobbe hardt for å rette på feilene, og heldigvis har vi en flott spillergruppe som er innstilt på å gjøre det.

Søndagens motstander står for en helt annen fotballfilosofi enn Liverpool, og Brendan Rodgers forventer en tøff kamp mot Tony Pullis sitt fysiske mannskap.

- Uansett hvilken spillestil du har - hvilket som helst lag er tøft å møte i denne ligaen. Stoke er et av de lagene som er veldig vanskelig å slå. Jeg har stor respekt for Tony Pullis, jobben han har gjort der og hvordan han forbereder spillerne sine.

- Han har tatt Stoke langt etter at de rykket opp til Premier League. De er nå et etablert lag på dette nivået. Det finnes ikke noen riktig eller feil måte å spille fotball, og alt i alt handler det bare om å få resultater.

- Tony har sin måte å jobbe på, og jeg synes ikke de har fått skryten de fortjener for fotballen de spiller, fordi de spiller bra. Du må forsvare deg som et lag, og deretter ha din egen spillestil.

Stoke har en dårlig statistikk på Anfield, og har ikke vunnet på sine 49 siste forsøk, med 10 uavgjorte og 39 tap. Liverpool jakter sin første ligaseier hjemme denne sesongen.

- Det å spille på Anfield er en ære, og støtten vi får fra publikum er utrolig. Vi har spilt bra på Anfield denne sesongen. Vi har vunnet flere Europa League-kamper, og har vært nære i flere ligakamper vi burde ha vunnet. Støtten vi får hver gang vi spiller der er fantastisk, så statistikken er bare en som ikke kan forklares. Det er ingen hemmelighet - du må bare jobbe veldig hardt. Vi har en utrolig støtte fra publikum, og forhåpentligvis kan vi få noen seire og spille bra resten av sesongen, avsluttet Rodgers.