- Målet er full poengpott i julen

Assistentmanager Colin Pascoe avslører at Liverpool har satt seg som mål å vinne alle julekampene.

Pascoe er meget opptatt av at laget skal reise seg igjen etter det forsmedelige 3-1 tapet for Aston Villa forrige helg.

- Etter et tap kan du ikke vente med å komme ut på banen igjen. Det blir en tøff kamp mot Fulham. De har vist formstigning i de siste kampene, spesielt på bortebane, uttaler assistentmanageren til Liverpoolfc.com.

- Det var skuffende å tape mot Aston Villa etter bra pasningsspill og god kontroll på kampen innledningsvis. Villa tok vare på sine sjanser, noe de skal ha honnør for. Men fortsetter vi å spille og presse som mot dem, vil vi alltid skape sjanser.

Pascoe ser nå virkelig frem til de fire kommende ligakampene, mot Fulham, bortekampene mot Stoke og QPR, samt Sunderland hjemme.

- Juleprogrammet er fantastisk. Slik har det alltid vært. Det er veldig travelt rundt juletider, og vi liker at det er slik, sier waliseren.

- Du sikter høyt hver eneste jul. Alle lag gjør det. Vi ønsker å vinne alle kampene og ta full poengpott.

Dimitar Berbatov har gjort fem mål for Fulham etter overgangen fra Manchester United i sommer. Pascoe har imidlertid en plan for å stoppe bulgareren.

- Berbatov er en stor spiller. Han beveger seg mye og scorer mål. Han er en stor trussel for oss. Dersom han er i form, kan han skape problemer for ethvert lag.

- Fulham er et godt organisert lag, som spiller 4-4-2. Vi må sørge for at vi presterer opp mot vårt beste og at vi holder på ballen. Vi må sørge for at Berbatov ikke får tak i den.

Pascoe er også fullt klar over skuddstyrken til John Arne Riise.

- Han var en stor spiller for Liverpool, og har et meget godt venstrebein. Vi må sørge for å være raskt oppe i ham, på grunn av den gode skuddfoten hans. Han er god til å være med fremover, og vil alltid utgjøre en trussel på venstresiden.