- Man må huske at Nuri gikk skadet i nesten ett år

Brendan Rodgers har ikke funnet plass til Nuri Sahin på sin midtbane i de siste ligakampene. Det er ikke ensbetydende med at han er misfornøyd med tyrkeren.

- Nuris holdninger har vært førsteklasses. Jeg vurderer alltid midtbanespillerne ut fra antall scoringer, målgivende pasninger og taklinger de vinner. Vi har flere gode midtbanespillere, og Nuri har kommet til oss og antagelig spilt flere kamper enn han trodde han ville, sier Rodgers til Liverpool Daily Post om den innlånte midtbanespilleren.

- Han er en fin fyr som jobber hardt, legger manageren til.

- Det handler i grunnen om balansen i laget. Jeg synes ikke Nuri har slitt med å venne seg til den fysiske siden av spillet i Premier League. Han har spilt i Tyskland. Det er bare tempoet som er høyere her.

- Man må huske på at han har kommet tilbake fra skade etter å ha vært nesten ett år borte fra fotballen. Det første halve året her har han spilt i en rekke kamper. Jeg har fått en sjanse til å vurdere ham, og se hvor han står.

- Dersom du er ute av laget, må du bare fortsette å jobbe hardt. Dersom du får sjansen, må du ta vare på den, lyder den klare utfordringen til Sahin.