- Man Utd vil være ute etter revansje

Dirk Kuyt tror Liverpool vil møte et revansjesugent Manchester United på Old Trafford lørdag, etter at han selv ble matchvinner i FA-cupkampen mellom lagene nylig.

- De vil som vanlig ivre etter å slå oss, men vi ivrer etter å slå dem også. Det som skjedde i FA-cupen betyr ingenting nå. Alle kamper mot United er like viktige som den forrige, så vi vil gjøre alt vi kan for å få tre poeng, uttaler Kuyt til Liverpool Daily Post.

- Jeg antar du kan si jeg avgjorde kampen med mitt vinnermål i FA-cupen. Det var en av disse kampene der du vet at den som gjør det neste målet vil vinne. Når du scorer helt på tampen slik som dette, tenker du ikke i det hele tatt. Det er bare masse følelser, fordi alle rundt deg blir helt ville. Alt skjer så raskt, og før du vet ordet av det er kampen igang igjen.

Kuyt har ikke vært fast inventar på laget denne sesongen, men gjorde sitt 50.ligamål mot Wolves nylig.

- Jeg er en spiller som trenger å spille mange kamper på rad, men jeg vet også at konkurransen om plassene er langt hardere nå. Jeg kan ikke huske sist jeg spilte mindre enn 50 kamper i en sesong. Det er en slik type spiller jeg er. Jeg liker å bidra, og vil forsøke å gjøre alt jeg kan for å få starte flere kamper.