- Mangler ikke selvtillit

Kenny Dalglish avviser at spillerne mangler selvtillit etter Liverpools svakeste kamprekke i Premier League på mer enn åtte år.

Liverpool tar fatt på det 217. Merseysidederbyet på bakgrunn av tre strake ligatap. Ikke siden oktober 2003 har Liverpool hatt en like dårlig rekke med kamper. Anfield-klubben har sanket kun fem av 24 poeng i 2012. Kun to av de seneste 11 Premier League-kampene har endt med seier.
- Jeg tror ingen mangler selvtillit. Se på en hvilken som helst kamp, uavhengig av resultatet, men det har hele tiden vært litt flaks som trolig har endret kampen, sier Kenny Dalglish til Liverpool Daily Post.

- Hvis vi fortsetter å vise den innsatsen og den hengivenheten vi har gjort, så vil noe flaks gå vår vei. Men dersom vi hadde vært litt heldige i noen kamper, ville vi gått av med seieren. Sulten og viljen blant spillerne er fortsatt den samme.

- Gå tilbake til den første kampen mot Sunderland. Der misbrukte vi et straffespark. Vi har misset på seks av dem. Ingen bommer på straffe med vilje. Hvor mange ganger har ikke motsatnderens keeper foretatt en fantastisk redning i siste minutt, noe som har forhindret oss i ta ytterligere to poeng? I enkelte andre kamper har vi vært litt heldige De sier at det jevner seg ut over en sesong, men jeg synes vi har hatt mer uflaks enn flaks.

- Den beste opptredenen var trolig mot Arsenal, men vi vant ikke, slik at opptredenen ikke ga oss det vi hadde fortjent. Vi kommer til å holde det gående og se hva som skjer, men jeg synes vi beveger oss i riktig retning.