- Meget viktig kamp

Liverpool vil være sikret avansement til 1/16-delsfinalen med seier mot Young Boys dersom Udinese avgir poeng mot Anzhi Makhachkala i Moskva.

Liverpool vil vite om de kan sikre avansement til 1/16-finalen i Europa League med seier mot Young Boys når de entrer Anfield torsdag. Da er Anzhi Makhachkala-Udinese, med avspark klokken 18.00, allerede ferdigspilt i Moskva.
- Den er meget viktig – en hjemmekamp, en flott sjanse på Anfield til virkelig å sette press på Young Boys, ta tre poeng og forhåpentligvis sende oss til topps i gruppen, sier Joe Allen til Liverpoolfc.com.

 - Premier League får mesteparten av oppmerksomheten, men som profesjonelle fotballspillere ønsker vi å vinne hver turnering og hver kamp. Vi ønsker å komme så langt som mulig i Europa League, og vi vet at torsdagens kamp er avgjørende dersom vi skal gjøre det.

- Hvis man ser på kvaliteten på lagene i denne turneringen, så er det en stor utfordring. Du får prøvd deg mot gode spillere, noen gode klubber – og det vil definitivt ikke være noen skam å løfte trofeet.

Da Liverpool og Young Boys møttes i åpningskampen i gruppespillet, vant Liverpool 5-3.
- De spilte ganske åpent, og til tider kan de skape mange problemer for forsvaret. Det positive i den kampen var at vi kom tilbake etter å ha ligget under. Det er en stor prestasjon å score fem mål på bortebane i en europeisk turnering.

Joe Allen håper å spille på et høyere nivå i Europa.
- Enhver Premier League-fotballspillers drøm er en dag å spille i Champions League, og det er ikke noe annerledes for meg. Med e-cup er det alltid en god følelse. Spesielt på Anfield er det en stemning du ikke opplever mange andre steder i verden. Forhåpentligvis kan jeg få en smak av det en dag.

Joe Allen har spilt 17 kamper for Liverpool etter overgangen fra Swansea.
- Når du slutter deg til en stor klubb som Liverpool, forstår du at det er en meget stor konkurranse om hver plass på laget.

- Det har vært flott for meg å få så mange kamper, og jeg har en stor oppgave foran meg med å forsøke å beholde plassen på laget.

- Fysisk er det krevende, men du prøver å ikke tenke på det. Alle fotballspillere ønsker å spille så ofte de kan og når de kan. Desto tettere kampene kommer, jo mer spennende og artigere blir sesongen, det er flott.

- Uansett hvordan det går i helgen, enten positivt eller negativt, ser du umiddelbart mot neste kamp for å rette det opp eller du går til kampen full av selvtillit etter en seier.