- Mer enn tre poeng

Assistentmanager Colin Pascoe vil i dag være involvert i sitt første Merseysidederby. Han vet at oppgjørene mot Everton handler om mer enn tre poeng for supporterne.

- Selvsagt er alle derbykamper vanskelige, og denne blir ikke noe annerledes, sier Colin Pascoe til Liverpoolfc.com.

- Du ønsker at spillerne innser hva et derby betyr. Det er ikke bare tre nye poeng. Det betyr vanvittig mye for supporterne å vinne kampen, og vi skal alle være klare til å forsøke å vinne på søndag.

- Jeg vet fra å ha sett kamper fra utsiden at dette er et av de lokaloppgjørene hvor du ikke ønsker å tape. Det er så enkelt som det. Du ønsker å prestere, men viktigere er at du ikke ønsker å tape. Jeg ser virkelig frem til det.

Everton må klare seg uten suspenderte Steven Pienaar, mens Marouane Fellaini er usikker grunnet en kneskade.

- Han (Pienaar) er en meget god spiller. Det er flott for oss at motstanderen mister en av sine beste spillere.

- Fellaini har vært skadet. Jeg er ikke sikker på om han kanskje er tilbake til kampen på søndag. Det ville være en stor bonus for oss – deres beste spillere enten skadet eller suspendert.

Pascoe forventer et intenst oppgjør på Goodison Park. Raheem Sterling scoret sitt første førstelagsmål forrige helg, mens hans første Liverpool-scoring noensinne kom i en U18-kamp mot Everton.
- Det vil bli svært opphetet. Hvis de unge spillerne blir involvert, er jeg sikker på at de vil se frem til det. Han scoret sitt første mål forrige helg. Det vil gi ham selvtillit, og forhåpentligvis er det et godt tegn.