- Mest fornøyd med resultatet

Reservelagstrener Rodolfo Borrell synes resultatet var bedre enn prestasjonen etter 3-0 mot Fulham. Roste innstillingen til Joe Cole.

- Dette var et godt resultat for oss, men jeg synes ikke prestasjonen var like god, kommenterte Borrell til LFC TV rett etter at hans mannskap hadde beseiret Fulham med 3-0.

- I 1.omgang manglet vi litt kvalitet da vi hadde ballen, og bl.a. hadde Joe Cole flere gode løp hvor han ikke ble spilt på. I 2.omgang greide vi både å få mer fart i vårt spill og ble mer presise framover på banen.

- Joe Cole har vært med på veldig mye, men hver gang han kommer hit har han samme glød og entusiasme som en 15-åring, svarte Rodolfo Borrell på spørsmål om Joe Cole. 30-åringen spilte en time og scoret det første målet. - Han har en innstilling som alle de unge guttene her kan lære av.

- Han kan score mål, selv om jeg synes han var litt heldig i dag, fortsatte treneren da han også ble bedt om å kommentere Krisztian Adorjan. Midtbanespilleren får trolig bokført sitt femte mål for reservene denne sesongen, selv om en forsvarer var sist på ballen. - Det at han har begynt å score er viktig for en spiller i hans posisjon, og jeg syntes han hadde en bra kamp.