- Min beste scoring kom mot Chelsea

Dirk Kuyt gjorde sitt 50.ligamål for Liverpool i 3-0 seieren over Wolves. Når nederlenderen ser tilbake på de 50 målene han har gjort i ligasammenheng, konkluderer han med at den beste scoringen kom i en kamp mot Chelsea.

Kuyt har gjort viktige seiersmål i sluttminuttene mot lag som Everton og Manchester City, og han har også et hat-trick mot Manchester United på CV'en. Men ligascoringen som han selv betrakter som den beste kom mot Chelsea.

- Jeg har gjort mange hyggelige mål for Liverpool. Jeg husker spesielt godt vinnermålet mot Everton og hat-tricket mot Manchester United. Men det er spesielt en scoring jeg liker bedre enn de andre. Den kom i en hjemmekamp mot Chelsea, forteller Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Peter Crouch flikket ballen videre og jeg sendte den i nettet bak Petr Cech. Det var en flott scoring. Til syvende og sist er jeg stolt over alle målene jeg har scoret for denne klubben, fortsetter nederlenderen.

- Det er stort å ha gjort 50 mål for denne klubben i Premier League. Det er ikke så mange som har klart det i klubben, og fra mitt land er det heller ikke mange som har klart å gjøre så mange mål i denne ligaen. Så det er stort å ha nådd en slik milepæl.

- Jeg måtte vente en stund på scoring nummer 50, men jeg visste den ville komme, så jeg bare fortsatte å jobbe hardt.

Det har vært en flott uke for Kuyt, med scoring både mot Manchester United i FA-cupen og mot Wolves i ligaen.

- Det var storartet å score vinnermålet mot Manchester United foran The Kop. Det var veldig spesielt å gjøre hat-trick mot dem i fjor, men scoringen på lørdag føltes enda bedre fordi det bare var et par minutter igjen av kampen og det var vinnermålet.

- Det føltes godt å slå dem, og det ga laget et enormt løft. Jeg syntes vi fortjente seieren i den kampen, og deretter spilte laget veldig bra mot Wolves. Tre ulike spillere gjorde målene, og vi spilte en del god fotball. Vi ønsker å fortsette slik fremover. Dette er måten vi ønsker å spille på.