- Min beste tid var i Liverpool

Michael Owen kan være tilbake på Stokes førstelag til møtet med Liverpool på Britannia Stadium 2. juledag. Tror på en god sjanse for seier mot sin tidligere klubb.

Michael Owen, som fikk 297 kamper og scoret 158 mål for Liverpool i perioden 1997 -2004, har ikke figurert for Stoke siden 27.oktober på grunn av en hamstringskade. 33-åringen sluttet seg til pottemakerne i sommer etter å ha blitt frigitt av Manchester United. Spissen jakter sin første scoring for Tony Pulis’ mannskap.

- Det er en merkelig følelse å spille mot min tidligere klubb, spesielt ettersom jeg var i klubben i cirka 15 år, sier Michael Owen til The Independent.

- Liverpool er en stor del av mitt liv og min karriere. Jeg hadde noen av mine beste stunder i den klubben. Så klart har jeg noen gode minner. Derimot har jeg ingen gode minner fra kamper mot dem. Jeg har ikke scoret, og jeg har heller ikke likt det noe særlig.

Stoke ligger på 9.plass i Premier League, plassen bak Liverpool. Begge lag viser god form for tiden. Stoke er ubeseiret på de seneste åtte kampene. Owen tror Stoke kan fortsette sin ubeseirede rekke.

- Hvorfor ikke? Vi hadde en tøff start på sesongen, men tok en del poeng mot topplagene. Etter det hadde vi en periode hvor det gikk tyngre. Men vi er i ganske fin form. Alle kampene er vanskelige i denne ligaen, men vi har absolutt en bra sjanse.