- Min oppførsel må bli bedre

Suarez vet at han må forbedre sin oppførsel på banen. Han nevner gestikuleringen og protestene mot dommerne som eksempler. Det uruguayanske forbundet med klage til Blatter.

- Med årene innser du hva du må rette på. Jeg er 25 år og det er saker jeg må forbedre, som for eksempel min oppførsel på banen, sier Luis Suarez ifølge Liverpool Echo.

- Men det er slik jeg har spilt siden jeg var gutt. Jeg forsøker å rette på det, men det er tider hvor min engstelse gjør at jeg spiller på den måten.

- Alle vet at jeg gestikulerer mye, snakker og protesterer, og det er slikt jeg må forbedre.

Luis Suarez var suspendert mot Colombia i forrige måned, men fire dager senere fikk han gult kort mot Ecuador for protester. Hvis han får et nytt gult kort mot Argentina i natt, mister han tirsdagens kamp mot Bolivia.

Det uruguayanske fotballforbundet har sendt klage til  FIFA-president Sepp Blatter om kommentaren visepresident Jim Boyce hadde om Suarez. Forbundet er irritert på at Boyce trekker frem Suarez i omtale om filming innen fotballen.

- Jeg har sett flere situasjoner i det siste, og den siste Suarez-episoden to-tre ganger. I mine øyne er det rent og skjært juks. Det holder på å bli som en kreftsykdom som sprer seg i fotballen. Hvis det i alles øyne er åpenbart at en spiller filmer, mener jeg at man bør straffe spilleren ordentlig, uttalte Joyce.