- Min respekt for Brendan

Joe Allen mener Brendan Rodgers har mye av æren for at han er den spilleren han er i dag. Midtbanespilleren ble kåret til Liverpools beste mot Manchester City.

Joe Allen tror han bare vil bli enda bedre ved å jobbe under nord-iren.
- Han har opplagt vært en nøkkelfigur i min karriere så langt. Han er en utmerket trener og person, en du er ivrig etter å tilfredsstille, sier Joe Allen til Liverpoolfc.com.

- Når noen gir deg ansvar og viser tillit til deg, som han har gjort med meg, så vil du svært gjerne gi noe tilbake.

- Selv om jeg var i og rundt troppen i Swansea tidligere år, hjalp Brendan meg til fremgang i spillet mitt. Og mange av de andre spillerne i min alder følte også det samme.

- Jeg har snakket med spillerne. Følelsen jeg får er at de ser frem til å jobbe under ham. Jeg tror mange av spillerne vil like hans treningsmetoder og hans tilnærmelser.

- Fra øyeblikket han gikk gjennom dørene i Swansea, var det en følelse av at kan skulle ta klubben til neste nivå. Og det gjorde han.

Mot Manchester City fikk han sin hjemmedebut.
- For meg personlig var det fantastisk å debutere. Det var en stor begivenhet og atmosfære, noe jeg ville ha forventet. Jeg ser frem til å spille på Anfield gjennom hele sesongen.

- Det var en god følelse, men jeg var skuffet over at vi ikke slo Manchester City etter å la ledet to ganger. Men det er viktig å ikke dvele ved ting så mye, bare gå videre til neste kamp og fokusere på den.