- Mye positivt

Brendan Rodgers synes Liverpool viste mye positivt i 1-2-tapet mot AS Roma. Han trekker frem forarbeidet til Charlie Adams mål, den taktiske tilnærmingen til kampen og spillet til Lucas Leiva.

- Jeg er meget godt fornøyd med kvelden. Det var mye positivt ved kampen. Roma ligger foran oss i antall kamper. De har spilt fire eller fem kamper mer enn oss, sier Brendan Rodgers til lfctour.com.

- Vi skapte faktisk mange sjanser. Når vi kommer i litt bedre form og får med våre toppspillere, så lover dette godt for fremtiden.

- Presset helt fremme var veldig, veldig bra. Vi scoret et fremragende mål. Vi skal forbedre forsvarsspillet vårt ved scoringene. Vi forsvarte oss elendig på dem.

- Det var et bra forarbeid til målet. Vi viste tålmodighet og spilte ballen hurtig fra den ene siden til den andre. Daniel Pacheco spilte en flott ball da jeg trodde han skulle finne seg rom for å skyte. Det var en perfekt pasning slik at Charlie Adam kunne skyte umiddelbart.

- Strukturen i spillet vårt var god. Det er viktig for meg for øyeblikket, det taktiske, fordi når vi får med mange av våre kvalitetsspillere, vil man få det ekstra steget opp på midtbanen og på den siste tredjedelen av banen.

- Jeg synes Lucas var fantastisk etter at han kom inn. Noen av hans pasninger og kvalitet.

- Det var mange unge spillere som fikk verdifull erfaring mot toppspillere som Bojan og Totti. Det kommer til å hjelpe dem fremover. Unge Ryan McLaughlin spilte på høyre back i sin første kamp. Det var en fantastisk erfaring for ham å spille mot Totti, en legende innen fotballen.

Liverpool forlater Boston for Baltimore fredag morgen. Rodgers tror ikke spillerne kommer til å glemme dagen de spilte foran 37000 tilskuere på hjemmebanen til Boston Red Sox.

- Det var utrolig. Jeg vil rette en takk til menneskene i Boston. Vi har enda en dag her før vi flyr videre på fredag, og det har vært helt fantastisk.

- Gjestfriheten vi har opplevd her og nå klimaks ved å spille på et flott stadion. Jeg fortalte spillerne før kampen at når de blir over 50 år, vil de kunne fortelle barnebarna at de har spilt på Fenway Park. Det er noe som vil leve med dem.