- Overrasket over at Bruce fikk sparken

Kenny Dalglish sier at han var overrasket over at Sunderland sparket Steve Bruce tidligere i sesongen. Men skotten ser hvilken effekt Martin O'Neill har hatt på morgendagens motstander etter at han tok over roret.

Sunderland har kun tapt en ligakamp siden Martin O'Neill tok over som manager tidlig i desember.

- Jeg ble overrasket da Steve Bruce fikk sparken, men resultatene var selvsagt ikke så imponerende, noe som legger press på alle. Situasjonen er virkelig snudd på hodet for Sunderland. De har ikke hentet mange nye spillere som har forandret noe, så det er tydelig at de spiller med større oppofrelse og presterer på et mye høyere nivå nå, uttaler Dalglish til Press Association.

- Resultatene har gitt dem en selvtillit og en tro de ikke hadde tidligere. De har gjort det bra siden Martin O'Neill tok over, og står frem som et vanskelig lag å slå. Vi står overfor en vanskelig oppgave, men det har aldri vært lett når jeg har vært der oppe, så for oss er det ingen stor forandring, fortsetter skotten.

Forrige sesong vant Liverpool 2-0 på Wearside, etter et kontroversielt straffespark og en utrolig scoring fra meget skrå vinkel av Luis Suarez. Dette målet husker Dalglish godt.

- Han gjorde et fantastisk mål i Sunderland. Det var en fantastisk prestasjon fra alle i klubben, forkynner manageren.

- Folk som følger denne klubben og som jobber i klubben vet hvilken jobb som har vært lagt ned, og hvilken snuoperasjon som har funnet sted. Vi roper ikke høyt om hva vi har gjort, hvor vi befant oss og hva vi ønsker å oppnå. Vi vil fortsette å gjøre vårt beste på trening og i kamper. Spillerne trives med det de holder på med, kommer på jobb og spiller fotball. Det er mye morsommere når du vinner.

- Det har vært høy kvalitet på mange av våre prestasjoner på hjemmebane, men vi har ikke fått resultatene vi hadde fortjent. Men på bortebane har vi oppnådd bedre resultater, selv om vi kanskje ikke har spilt like attraktivt. Vi forandrer ikke på så mye, uansett hvor vi spiller. Vi ønsker alltid å vinne kampen, og vi tar alltid ut et lag som vi tror skal vinne. Vi ønsker å vinne både hjemme og borte, og er kapable til å gjøre det.