- Perfekt respons

Martin Kelly mener Liverpools vinnervilje og fremragende spill av Steven Gerrard var avgjørende mot Everton. Gir ikke opp kampen om en Champions League-plass.

Martin Kelly synes 3-0-seieren mot Everton var den perfekte respons etter tre strake ligatap.
- Jeg synes det. Vi fikk endret på det mot Everton. Vi var konsentrert om kampen og fikk resultatet vi ønsket, sier Martin Kelly til Liverpoolfc.tv.

- Alle i garderoben var fornøyd og elsket seieren. Vi jobbet hardt for den, kom raskt i gang og fikk målene.

- Det var en flott forestilling av kapteinen vår. Han er slik spiller som kan forandre kamper alene. Jeg synes vi jobbet hardt som lag, og det viste vi på banen. Vi ønsket definitivt å vinne mer enn dem, og resultatet viser det.

- Dette var mitt tredje derby, og det er alltid godt å spille i slike store kamper. Du kan føle stemningen når du går ut på banen. Det er annerledes enn i andre kamper. Det er et lokaloppgjør og mye står mye på spill. Og skryterettighetene, dem fikk vi.

 - Det var en viktig seier, men det er det samme med hver eneste Premier League-kamp. Du må vise stabiltet, noe vi har manglet litt denne sesongen. Vi la det bak oss og ga fansen det de ønsket med en 3-0-seier (mot Everton).

- Vi skal nyte seieren og deretter forberede oss til søndag, og det blir en ny, stor kamp mot Stoke.

Liverpool ligger ti poeng bak en Champions League-plass, men til helgen er det kvartfinale mot Stoke i FA-cupen.
- Vi er ikke de typene som gir opp. Vi skal forsøke vårt beste og se hvor vi havner. Vi skal ta en kamp av gangen, men vår neste kamp er mot Stoke. Det er den vi konsentrerer oss om.