- Perfekt respons

Glen Johnson synes Liverpool slo flott tilbake med en 4-1-seier mot Chelsea etter FA-cupfinaletapet på lørdag. De røde registrerte sin største ligaseier for sesongen i sesongens siste hjemmekamp.

- Etter et skuffende resultat og en skuffende opptreden i finalen var dette nøyaktig hva vi trengte, sier Glen Johnson til Liverpool Echo.

- Vi ønsket å starte der vi sluttet i finalen, og det var det vi gjorde. Spillerne begynte bra, holdt presset opp og gjorde det meget bra i samtlige 90 minutter. Det var bare ett lag på banen.

- Vi ønsket å gi supporterne en god opptreden i den siste hjemmekampen. Det ville ikke ha vært hyggelig å tape den siste. Det er flott å avslutte hjemme med en seier og score noen mål.

- Nå skal vi forsøke å ta ytterligere tre poeng i Swansea og forsøke å havne så høyt som mulig. Vi ønsker å ende på syvende. Dersom vi beseirer Swansea har vi en mulighet til å klare det.

Glen Johnson er skuffet over at Liverpool ikke klarte å prestere på samme måte i FA-cupfinalen på lørdag.
- Jeg antar at det er typisk at vi spilte bra i kveld. Alle ville ha foretrukket at dette resultatet hadde kommet i finalen, men slik er fotball.

- Hvis vi visste hvorfor vi spilte på den måten vi gjorde i den første timen på lørdag, så ville vi ikke ha gjort det. Alle ønsket å spille på sitt beste i finalen. Ingen ønsker å gå til en finale og ikke prestere. Det viktigste var at vi slo tilbake. Nå må vi kjempe på videre.

- Det har til tider vært en frustrerende sesong. Noen ganger har vi ikke hatt marginene på vår side. Vi har spilt bra til tider, men ikke vunnet.

- Man må komme seg gjennom de dårlige periodene og vente på de gode tidene. Vi fikk en god seier. Nå ønsker vi å holde det gående frem til starten av neste sesong.

Jonjo Shelvey scoret sitt første Premier League-mål for Liverpool mot Chelsea i går.
- Jonjo har ventet på sin sjanse, og det var godt å se ham få en scoring. Både Jonjo og Jordan spilte meget bra på midtbanen, avslutter Johnson.