- Raheem ble ikke redd

Brendan Rodgers kommenterer slåssingen og rasismehetsen under og etter England U21 sin EM-kvalifiseringskamp i Serbia.

Både Raheem Sterling og Jordan Henderson var involvert i tumultene etter England U21 sin EM-kvalifiseringskamp i Serbia på tirsdag, hvor Englands spillere ble angrepet av hjemmelagets spillere og fans etter sin 1-0 seier. Noen av Englands spillere ble også utsatt for rasistisk hets.

- Raheem er en tøff liten gutt. Han har ikke sagt noe om at han ble redd, men han var skuffet over det som skjedde, fortalte Rodgers på sin pressekonferanse i går.

- Jordan og Raheem har det bra. Men dette er en av de tingene du ønsker at ingen skal måtte oppleve. Det var virkelig trist å se hva som skjedde. Englands spillere og stab håndterte det som skjedde utrolig bra, og de fikk også resultatet de trengte, noe som var viktig for dem.

- Jeg har jobbet med Danny Rose. Jeg hentet ham på lån da jeg var i Watford, og han er en fantastisk gutt. Det han ble utsatt for er ikke akseptabelt.

- Jeg har hørt kommentarene til unge Danny i etterkant, og det var tydelig at det som skjedde påvirket ham under kampen, men han kom seg gjennom det. Noen ganger er det beste svaret på slikt å vinne kampen.

- Det har blitt gjort mye bra i kampen mot rasisme i dette landet de siste 20 årene. Dessverre er ikke det samme tilfelle for enkelte andre deler av verden. Men jeg tror at Raheem og Jordan vil bli sterkere som en følge av denne erfaringen.