- Raheem er en moden 17-åring

Steven Gerrard beskriver Raheem Sterling som en moden 17-åring, etter at den unge vingen i dag ble kalt inn i troppen til det engelske A-landslaget til morgendagens VM-kvalifiseringskamp mot Ukraina.

- Raheem er en moden 17-åring. Det er ikke noe arrogant ved ham i det hele tatt. Han er en stille gutt. Han jobber hardt og lytter, og det er nøkkelen når du er i den alderen og er en god spiller, uttaler Gerrard til Press Association.

- Klarer man å lytte og ta i mot råd fra gode managere og spillere, vil man fortsette å få fremgang og bli bedre. Raheem er et friskt pust, spesielt for oss eldre spillere, med sin fart og det uforutsette han bringer med seg. Han er et mareritt å markere for forsvarsspillere, fortsetter England-kapteinen.

- Det er mange flere mennesker som følger med på spillet nå, gjennom sosiale medier, og ved at Premier League når ut til hele verden. Forventningene er høye til unge gutter. Det er annerledes for unge gutter nå. Det er mye mer press på dem. Da er det viktig at folk rundt dem gir dem den støtten de trenger.

- Selv om du har spilt deg inn i England-troppen, eller har spilt noen førstelagskamper for klubben din, betyr ikke det at du er det ferdige produktet. Forbedringspotensialet er stort, og det er fortsatt utrolig mye du skal lære som ung spiller.

Gerrard vil spille sin 98.landskamp for England i morgen kveld, og kan nå 100 landskamper når England møter San Marino i oktober.

- Det er hyggelig, men det som er viktigst å fokusere på er å nå VM-sluttspillet. Individuelle prestasjoner er alltid hyggelig på veien, men jeg er mer interessert i poengene det skal spilles om i morgen kveld, avslutter Gerrard.