- Rehabiliteringen går bra

Lucas Leiva forteller at rehabiliteringen etter kneskaden han pådro seg på Stamford Bridge i høst går som planlagt. For tiden jobber brasilianeren hardt i styrkerommet.

Lucas Leiva ble nylig tildelt trofeet som Official Liverpool Supporters Club Merseyside Branch Player of the Year for 2010/11, og det var i den forbindelse at midtbanespilleren ga en oppdatering på sin skadesituasjon. Liverpools nummer 21 jobber hardt sammen med fysioterapeutene på Melwood for tiden, etter at han måttes opereres for en båndskade i venstre kne.

- Rehabiliteringen går veldig bra, og alt går som planlagt. Jeg gjør mye arbeid på styrkerommet, og jobber hardt, opplyser Lucas til Liverpoolfc.tv.

Om prisen han mottok hadde brasilianeren følgende å si:

- Det er veldig spesielt for meg å motta denne prisen. Spesielt akkurat nå som jeg har vært gjennom en vanskelig periode med skaden. Prisen gir meg fornyet energi og bringer med seg mye positivitet. Supporterne har gitt meg selvtillit og tro på at jeg vil være tilbake på banen snart. Jeg ønsker å takke dem for denne prisen.

- Jeg setter alltid pris på å møte supportere. Det er alltid fint å lytte til dem, og snakke med dem. Nå håper jeg å komme tilbake på banen og ikle meg den røde drakta igjen så snart som mulig.

Lucas mottok også det prestisjefylte «Emlyn Hughes-trofeet» fra OLSC. Et trofé som tidligere har blitt tildelt spillere som Steven Gerrard, Jamie Carragher, Robbie Fowler og Sami Hyypiä.