- Respekt for Ajax

Rodolfo Borrell vet at hans mannskap står overfor en stor oppgave når Ajax venter i semifinalen i NextGen Series på Anfield 14. mars.

Alle de fire semifinalistene i NextGen Series havnet slo ut hver sin gruppevinner i kvartfinalen. Ajax beseiret Barcelona hele 3-0 på Mini Estadi i Spania. Rodolfo Borrell vet at Liverpool må være på sitt beste for å beseire nederlenderne.
- Jeg vet mye om Ajax ettersom de har et fantastisk akademi, noe de har hatt i mange år. De spiller og trener på samme måte med de samme ideene, sier Rodolfo Borrell til Liverpoolfc.tv.

- De har spillere som er teknisk meget gode og raske i tankegangen. Det kommer til å bli en meget god erfaring å møte dem. Det blir en flott mulighet for spillerne å spille på Anfield igjen. Det kommer til å bli en stor begivenhet for Ajax å spille på vårt stadion.

- Uansett hva som skjer, så er vi i semifinalen i en meget tøff turnering. Vi skal gjøre alt vi kan for å forsøke å beseire dem. Ajax vant 3-0 mot Barcelona, en av favorittene i turneringen, så det viser deres kvalitet. Det kommer til å bli en flott erfaring. Jeg ønsker denne muligheten velkommen for guttene.

Liverpool tapte opprinnelig 0-1 for Tottenham i kvartfinalen på White Hart Lane, men de røde ble gjeninnsatt i turneringen da det ble klart at Tottenham hadde brukt en ikke spilleberettiget spiller.
- Sannheten er at jeg ville ha foretrukket å ikke gå videre på denne måten. Jeg ville ha foretrukket å beseire Tottenham den kvelden. Det er sant at vi fortjente å vinne mot Tottenham. Selv trenerne deres sa det til meg etter kampen.

- Dette har imidlertid åpnet et vindu for oss og en ny mulighet til å spille flere kamper i turneringen. Vi ser frem til å spille på Anfield mot et fremragende lag som Ajax. Det kommer til å bli en spennende kamp. Vi ønsker å gjøre det bra foran egne supportere.

Conor Coady er Liverpools kaptein i NextGen Series.
- Det kommer til å bli en flott kveld på Anfield. Alle spillerne ser frem til det, sier Coady til Liverpoolfc.tv.

- Det har selvsagt vært blandende følelser for oss. Vi spilte så bra mot Tottenham, men vi liker ikke å tape uansett når vi spiller for Liverpool.

- Vi kan ikke vente med å møte Ajax. Vi var uheldige som ikke vant på White Hart Lane fordi vi spilte fantastisk fotball. Garderoben var ikke et hyggelig sted å være etter kampen

- Da vi fant ut at vi var videre, var vi alle i ekstase, og vi kan ikke vente på denne kampen. NextGen Series er en flott turnering å spile i. Det har vært en flott erfaring for oss alle å få muligheten til å spille mot noen av de beste juniorlagene i Europa.