- Rodgers behøver 2-3 år

Tidligere manager på Anfield, Gerard Houllier, mener at Brendan Rodgers er på rett spor med sin managergjerning i Liverpool, men at nordiren må innvilges tid.

- Du er nødt til å gi ham tid, sier Houllier til BBC Radio Merseyside på spørsmål om Brendan Rodgers som manager for Liverpool FC. – Han har startet en ny syklus med laget.

- Det vil ta et minimum av to år, kanskje tre, for å kunne oppnå suksess. Hvis eierne er tålmodige, da vil dette gå bra, fortsetter franskmannen som var manager i Liverpool fra 1998 til 2004 og vant sine første trofeer med de røde i 2001.

- Jeg tror han vil få det da fansen vet at han ønsker å spille på en spesiell måte som passer Liverpool veldig godt. Han har også gitt unge spillere en sjanse. Det var tre eller fire spillere under 20 år i det store lokalderbyet. Med erfaring, vil de bare bli bedre og bedre.

- Han synes ikke å mangle mot. Branden er tapper og han tok noen viktige avgjørelser foran kampen mot Everton.

- Innflytelsen som Steven Gerrard hadde mot Everton var like god som i viktige kamper han har spilt i tidligere. I store kamper, da får du se de store spillerne.

- Han og Michael Owen spilte i førstelaget før de var 20 år. Det var det samme med Robbie Fowler. De tilhørte alle en generasjon spillere som vant mye med Liverpool.