- Rodgers er ideell for Liverpool

Craig Bellamy mener Brendan Rodgers og Liverpool FC vil stå godt til hverandre. Waliseren synes Rodgers fortjener sjansen.

- For det første er han en veldig fin fyr, en veldig, veldig fin fyr. For det andre kan han sin fotball, sier Craig Bellamy ifølge Liverpool Echo.

- Det han gjorde med Swansea er intet mindre enn bemerkelsesverdig. Swansea hadde det på plass ettersom Roberto Martinez hadde bygget en struktur. Så alt rundt klubben var strålende for Brendan Rodgers, men tok han ikke grep og satte sin autoritet på den?

- Liverpool er ikke så langt unna å ha den strukturen. Han vet at han kommer til en av de mest fremtredende fotballklubbene i verden, men det er en mulighet han fortjener. Jeg føler at dersom han kan ha samme tilnærming til jobben som i Swansea, vil det bli et lykkelig ekteskap.

Bellamy signerte for Liverpool for andre gang forrige sommer. Han ble også hentet fra Blackburn av Rafael Benítez i 2006.
- Det var et fint øyeblikk da jeg signerte igjen. Jeg likte det svært godt. Det var en merkelig sesong. Jeg tror jeg bare startet tre kamper på Anfield, så jeg måtte se mange kamper fra sidelinjen. Det var ikke noe bra for meg.

- Men jeg kan ha en meget, meget god vurdering av laget ettersom jeg ikke spilte. Jeg så på som en supporter. Det var mange kamper vi burde ha vunnet og fortjente å vinne.

- Vi vant ligacupen, og det var meget viktig for oss. Vi fortjente å vinne den cupen. Selv om vi var litt heldige som vant på straffer, fortjente vi å vinne kampen.

- Vi kom til FA-cupfinalen, men spilte ikke spesielt godt den dagen. Men å slå Everton i semifinalen var som en finale for oss. Det la mye press på laget. Vi var fullstendig klar over virkningene et tap ville ha hatt på klubben.

- Vi kom til en ny finale, men ligaformen, poengantallet, var ikke i nærheten av det vi fortjente, men det er bare min mening.

- Det er ikke godt nok å havne på 8.plass. Vi har ingen rettighet til å havne blant topp fire. Det er mange klubber som investerer meget stort nå.

- Vi kjøpte unge spillere. Jeg antar at en eller to spillere fant det vanskelig å spille for en klubb som Liverpool. Jeg hadde allerede erfaringen fra å ha vært her tidligere, så det hjalp.

- Frem til jul gikk det strålende for meg. Januar og februar gikk også flott. Jeg var meget klar over hva klubben handlet om. Noen av spillerne kom for store penger og slet i klubben.

- Men de er meget gode spillere. Jeg tror at Jordan Henderson, Stewart Downing og Andy Carroll vil gjøre det meget bra neste sesong. De har altfor gode ferdigheter til ikke å gjøre det. Noen ganger trenger du et år i en klubb som Liverpool.