- Rom for forbedringer

Jordan Henderson ønsker å komme med i A-landslagstroppen til England, men han vet at det er rom for forbedringer i spillet hans. Bryr seg ikke om kritikere som mener han ikke er verdt £20M.

Jordan Henderson ble hentet til Liverpool for £16M, men beløpet kan stige til cirka £20M etter diverse kriterier. Enkelte kritikere mener at midtbanespilleren ikke er verdt den overgangssummen.
- Jeg bryr meg egentlig ikke om hva andre folk mener, men de har full rett til å ha en mening. Jeg har fokus på det jeg ønsker å oppnå, sier Jordan Henderson til Press Association.

- Jeg ønsker å komme med i A-landslagstroppen så fort som mulig, men nå må jeg sørge for å spille bra for U21 og i Liverpool hver uke.

- Selvsagt er det mye rom for forbedringer, men jeg jobber hver dag på trening og er fokusert på det jeg må gjøre. Jeg vet hva jeg må gjøre. Jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å komme dit jeg ønsker å være.

U21-landslagssjef Stuart Pearce har det midlertidige ansvaret for Englands A-landslag. Jordan Henderson har ikke snakket med Pearce om hvorfor han ikke er med i A-landslagstroppen.
- Jeg sendte ham en tekstmelding for å ønske ham lykke til, og jeg ønsker ham alt det beste.

- Det var i grunn ikke i mine tanker for å være ærlig. Jeg visste at vi hadde en viktig kamp med U21 på onsdag, og jeg var fokusert på det. Selvsagt ønsker alle å spille for seniorlandsalget, og det er ikke noe annerledes for meg. Men dette er en stor kamp for U21, jeg er kaptein og jeg ser frem til det.