- Seiersrekken vil komme snart

Liverpool er ubeseiret i åtte kamper på rad i Premier League, men det blir for mye uavgjort om dagen. Joe Allen er imidlertid overbevist om at det kun er et tidsspørsmål før seiersrekken vil komme.

Fem av rekken på åtte ubeseirede kamper er uavgjortkamper. Allen vet at man snart må begynne å vinne disse jevne kampene om det skal bli klatring på tabellen. Midtbanespilleren føler imidlertid at Liverpool var uheldige som ikke tok alle tre poengene mot hans forrige arbeidsgiver, Swansea.

- Vi hadde sjanser nok til å ta alle tre poengene, men jeg vet minst like godt som noen annen at dette er et vanskelig sted å få med seg poeng fra, da Swansea er et godt lag, sier Allen til Liverpoolfc.com.

- Vi er alle ambisiøse proffer som ønsker å vinne alle kamper, så du er alltid skuffet når du ikke får med deg alle tre poengene. Det er bare naturlig. Men det er positive ting vi kan fokusere på, og nå ser vi frem til onsdagens kamp mot Tottenham, hvor vi vil prøve å ta alle tre poengene, fortsetter waliseren.

- Vi har forlenget vår ubeseirede rekke i ligaen til åtte kamper, og vi begynner å få den stabiliteten vi har ønsket oss. Vi hadde selvsagt likt å vinne flere kamper, men vi har tro på at det vil ordne seg i de kommende kampene.

- Vi har selvtilliten i orden før vi reiser til White Hart Lane, og har tro på at vi kan få et godt resultat der.

Om sin første visitt på Liberty Stadium etter overgangen fra Swansea til Liverpool sier Allen følgende:

- Det var spennende for meg å komme tilbake. Jeg hadde noen gode år i Swansea. De har god støtte i sine supportere, og de har en flott spillergruppe. Det var hyggelig å komme hjem.

- Jeg spilte mot Leon Britton på midtbanen, og det var en merkelig men god opplevelse, ettersom han har vært en slags mentor for meg. Det var en flott utfordring mot en stor spiller.

- Swansea var en utrolig periode i livet mitt, og jeg kan ikke være takknemlig nok overfor klubben. Ferden jeg var med på med dem var en utrolig historie å være en del av, og jeg føler meg veldig ydmyk og priviligert som fikk være med på den.

- Nå er jeg inne i et nytt kapittel i livet mitt i Liverpool, og jeg elsker livet mitt her. Liverpool er en utrolig klubb å representere, og jeg elsker vært minutt.

Allen utmerket seg forøvrig med å redde et forsøk fra Ashley Williams på streken i andre omgang.

- Jeg kom aldri i livet til å la ham få et mål, smiler Allen.