- Ser utvikling i laget

Brendan Rodgers mener oppholdet og kampene i Nord-Amerika har vært nyttig for å få de røde klare til sesongstart. Han har sett en positiv utvikling i laget. Den siste pasningen mangler.

Liverpool spilte 0-0 mot Tottenham i mer enn 35 grader i Baltimore. Nå returnerer troppen til England.

- Jeg har blitt overrasket, det er så mange folk som har kommet fra Sydney og fra hele verden. Jeg vil rette en stor takk til alle. De tre kampene har vært som hjemmekamper for oss, sier Brendan Rodgers til lfctour.com.

- Jeg er meget fornøyd, først og fremst med dagens kamp ettersom konsentrasjonen og forfatningen til spillerne var fantastisk.

- I den heten, i mer enn 35 grader, var det fantastisk å opprettholde det nivået i organiseringen og konsentrasjonen. Jeg har sett en reell utvikling i laget fra den første kampen og frem til nå.

- Det kom aldri til å bli mange scoringer. Dette er ikke basketball. Når to lag som er taktisk organisert og har toppspillere møtes, kommer det bestandig til å bli jevne kamper. Jeg var meget godt fornøyd med laget grunnet sjansene vi skapte, men det som sviktet var den siste pasningen.

- Du kan lene deg tilbake og være komfortabel eller du kan være ukomfortabel fordi suksess gjør vondt. For meg var spillerne komfortable. Forhåpentligvis er konsekvensen at det vil bli positive resultater.

- Jeg er meget godt fornøyd med hvordan spillerne har håndtert jobben på turneen.