- Shelvey kan nå tosifret antall scoringer

Førstelagstrener Mike Marsh tror Jonjo Shelvey kan nå tosifret antall scoringer denne sesongen. Midtbanespilleren har allerede nettet tre ganger i høst.

Jonjo Shelvey ble tatt ut i Englands A-landslagtropp til kveldens møte med San Marino, og Mike Marsh synes det er fortjent.
- Ja, jeg vil si det. Han har startet sesongen meget bra, kommet på scoringslista og blitt en spiller å legge merke til foran mål. Han har gjort det meget bra, og han har fått belønning for det, sier Mike Marsh til Liverpoolfc.com.

- Jonjo har vist mange ferdigheter og potensial. Hvis han klarer å innfri, vil han bli en landslagsspiller i mange år fremover.

- Han er en scoringstrussel. Han ønsker å score mål. Han liker ikke bare å være der og la spillet foregå rundt seg. Når spillet pågår, liker han å komme inn i feltet. Han er ikke redd for å skyte. Han har vært et stort pluss for oss denne sesongen.

- Han kan nå tosifret antall denne sesongen. Han er en offensiv midtbanespiller med tre mål allerede, og vi er bare i oktober. Hvis han ikke får ti mål denne sesongen, tror jeg han vil bli skuffet.