- Slikt spill vil gi mange poeng fremover

Jose Enrique synes Liverpool fortjente å vinne mot Manchester City. Fortsetter de røde å spille slik fremover, tror han laget vil ta mange poeng.

Liverpool spilte 2-2 mot Manchester City. Brendan Rodgers var på vei mot sin første ligaseier med Liverpool, men et forferdelig tilbakespill av Martin Skrtel forærte Manchester City det ene poenget.
- Jeg synes vi spilte meget bra. Vi fortjente å vinne, sier Jose Enrique til Liverpool Echo.

- Vi gjorde to feil og de straffet oss med to scoringer. Men å få ett poeng mot Manchester City er ikke et dårlig resultat. City var det beste laget i ligaen forrige sesong, men i dag var vi bedre enn dem.

- Martin har det ikke bra, akkurat slik alle ville hatt det etter slik feil. Martin er imidlertid en av de beste midtstopperne i landet.

- Alle kan gjøre feil. Vi har allerede glemt det. Vi fokuserer på neste kamp. Det tilhører fortiden. Nå må vi tenke på de store kampene fremover. Vi har Hearts på torsdag og deretter Arsenal søndag. Vi må fortsette å spille slik.

- Vi lærer fortsatt under en ny manager og med noen nye spillere. Vi trenger selvsagt noe tid. Hvis vi fortsetter å spille som dette, så kommer vi til å ta mange poeng.

- Manageren ønsker at vi skal forsøke å holde på ballen når vi har den og så presse som løver når vi ikke har den. Vi gjorde det høyt på banen mot City. De måtte spille bakover til keeper mange ganger eller sparke ballen langt fordi vi presset dem.

- Det er som tiki-taka. Det beste laget i verden er det beste eksempelet, og det er Barcelona. Vi ser hvor fantastiske de er med ballen. Når de mister den, så vinner de den tilbake i løpet av få sekunder. Vi kan ikke sammenligne oss med dem, men vi forsøker å spille slik.

17-årige Raheem Sterling spilte fra start for første gang i Premier League.
- Raheem Sterling har gjort det meget bra i de to seneste kampene han har spilt for oss. Han jobbet meget hardt. Hans posisjonering var god. Alle kjenner til hvilke kvaliteter han besitter. Han er en fantastisk unggutt.

- Han er rask, Han har alt, men vi må ta det rolig med ham. Han er fortsatt ung – bare 17 år gammel. Han har fortsatt mye å lære. Hvis han fortsetter som dette og fortsetter å lytte til manageren, så kommer han til å bli en stor spiller for oss.