- Solid respons

Kenny Dalglish hyller hvordan spillerne har kommet tilbake fra tap i Bolton til cuptriumfer mot begge Manchester-lagene. Begynner å få belønning for tålmodighet med Andy Carroll.

Et sent vinnermål av innbytter Dirk Kuyt sikret Liverpool en 2-1-seier mot Manchester United og en plass i 5. runde av FA-cupen.  I midtuken ble Liverpool klare for Carling Cup-finale på bekostning av Manchester City
- Uken startet dårlig for oss i Bolton, og det er fantastisk honnør til spillerne og hvor mye stolthet de viser overfor denne fotballklubben til å komme så raskt tilbake på sporet, sa Kenny Dalglish til pressen etetr 2-1-seieren mot Manchester United.

- Det var en fantastisk innsats av våre spillere etter hva de gikk igjennom på onsdag kveld. Å be dem om å komme tilbake og spille tidlig på lørdag var kanskje å dra det litt langt, men deres oppofrelse, innstilling og vilje til å få et resultat var fantastisk. Jeg kan ikke snakk høyt nok om dem etter prestasjonen og resultatet i dag.

Daniel Agger og Dirk Kuyt scoret Liverpools mål mot Manchester United, men det vil være Andy Carroll som vil motta mye av hyllesten for å ha vært involvert i begge scoringene. Kenny Dalglish hadde en klar beskjed til Carroll.
- Bra gjort, Andy! Han er god i luften, men vi må utvikle det. Han må utvikle det til å fungere innenfor våre rammer. Vi må jobbe med ham, og vi vi vil være langt mer tålmodige enn mange andre folk vil være. Jeg er sikker på at vi får vår belønning til slutt. Og vi begynner å bære fruktene av det nå.

Journalistene på presserommet ønsket å vite om Dalglish selv fortjener noe av æren for å ha introdusert Kuyt i 2.omgang.
- Overhodet ikke. Hvis jeg hadde startet med ham, kunne vi ha avgjort dette i 1.omgang!. Det er en fantastisk dag for Kuyt og en flott dag for oss å gå videre til neste runde i FA-cupen. Å beseire Manchester United er en stor prestasjon for alle.