- Spennende tider

Gerrard sier Liverpool står foran en spennende ny æra under Brendan Rodgers. Etter fire ukers ferie var Liverpool-kapteinen i trening for første gang i går under sin nye manager.

Steven Gerrard sluttet seg til Liverpools tropp i Boston på mandag, men kommer ikke til å spille når de røde møter AS Roma på Fenway Park i natt. Avspark klokken 00.38 skandinavisk tid.
- Det er flott å være her i Boston. Det er en spennende ny æra for spillerne, sa Steven Gerrard på en pressekonferanse i går.

- Vi har fulgt med mens vi har hatt ferie og fått et innblikk i hva manageren har sagt og hvilken visjon han har. Alt vi kan gjøre er å støtte ham 100% og jobbe så hardt vi kan for å gjøre jobben hans enklere.

- Boston Red Sox er et stort lag her, og Liverpool er det samme i England. Utfordringen til eierne er å forsøke å gjøre begge suksessfulle samtidig. Jeg kan bare snakke på vegne av Liverpool Football Club og love eierne at vi skal gi alt for å bringe så mye suksess som mulig til eierne.

- Vi begynte i fjor med to store cupfinaler. Vi vant den ene og tapte den andre, så det er en plattform for dette laget til å vokse og bli bedre. Det er spennende tider med ny manager og ny tjenerstab. Jeg ser virkelig frem til å bringe mer suksess til denne klubben.

Supportere har reist helt fra Tokyo og Sydney for å følge Liverpools kampet i Nord-Amerika.
- Jeg er ikke overrasket. Vi har den beste støtten i verden. Jeg er ikke forutinntatt, det er et faktum. Supporterne kommer til kamper fra hele verden, de bruker mye penger og de er fanatiske.

- Støtten de gir spillerne, manageren og eierne er utrolig. Det er den beste i verden. Vi er veldig beæret som har en slik støtte.