- Spillergrådighet kan velte overganger

Brendan Rodgers advarer potensielle spillerforsterkninger om at de gjør seg selv uaktuelle for en overgang dersom deres fokus er på penger.

En £12M-overgang for Daniel Sturridge har kjørt seg fast etter at spillerens representanter krevde en prosentandel av et eventuelt videresalg. Liverpool ønsker å redusere utleggene til agenter. Anfield-klubben vil også være like forsiktig med hvor mye den tilbyr spillere i lønn. I sommer trakk Liverpool seg ut av kampen om Gylfi Sigurdsson grunnet spillerens lønnskrav, og merseysiderne kommer ikke til å være redd for å gjøre det igjen.

- Du må få inn sultne spillere som ønsker å arbeide og kjempe for å bli suksessfull, det er det største for meg, sier Brendan Rodgers til Daily Mail.

- De vil få en god kontrakt når de kommer hit, men dersom de vil krangle om penger og annet rundt det, så vil jeg ikke ha dem her. Etter min erfaring vil slike spillere til slutt svikte deg uansett.

- Så for oss handler det om å få inn spillere som er sultne på suksess og ta på seg trøyen. Det er den enkle beskjeden til enhver spiller som kommer hit – du kan ikke ta pengene og løpe. Du må tjene din rett til å spille for denne klubben og hjelpe oss til å lykkes.