- Spillerne tenkte på kommende kamper

En forbannet Kenny Dalglish antydet at det var noen av hans spillere mot Bolton som allerede hadde begynt å tenke på viktige cupkamper den kommende uka.

- Resultatet er skuffende, men det mest skuffende for meg er at jeg ikke synes vi var klare da kampen startet, forklarte en manager som hadde vanskelig for å skjule sitt sinne etter 3-1 tap i Bolton. – Jeg synes ikke innstillingen var korrekt og jeg synes ikke måten vi gikk til kampen på var korrekt.

- Fundamentet til denne klubben har alltid vært bygget på respekt for andre mennesker og filosofien om at neste kamp er den viktigste – ikke den som er to eller tre kamper unna.

- Hvis de behøvde å bli lært en lekse fikk de den i dag. Hvis tror at de bare kan møte opp å få et resultat, ikke kjempe og ville like mye som motstanderen, da vil de i dag ha skjønt at det ikke går.

- Jeg spurte dem ikke hva de tenkte på, men jeg vil tro at folk har hatt det i tankene, var svaret på om han trodde spillerne tenkt mer på de kommende møtene med Manchester City og Manchester United. – Hvis det var slik er det ikke riktig, det er ikke slik en representerer denne klubben.

- Vi slapp inn et mål etter fire minutter, men vi må sørge for at vi er klare til spille da kampen begynner, og jeg synes ikke vi var det.

- Det som nå er viktig er at dette ikke blir gjentatt.