- Spillerne var strålende

Kenny Dalglish roser spillerne etter en flott forestilling som sikret Liverpool plass i finalen i Carling Cup. Alt som manglet mot Bolton var der i hopetall mot Manchester City.

- Spillerne var strålende. Alt vi synes manglet på lørdag var der i overflod i kveld, så de fortjener honnør for prestasjon og resultat, sa Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tror det bare er Fabio (Aurelio) og Doni i spillerstallen som ikke har spilt i denne cupen, så hvert medlem av troppen bortsett fra de to har bidratt. Jeg tror det gir et fint bilde av spillerne vi har i klubben. Mange av dem som har fått oss hit spilte kanskje ikke i dag, men deres innsats og oppofrelse skal ikke neglisjeres.

- Det er flott for folkene som har støttet oss fordi det har ikke vært enkle tider for Liverpool FC de seneste par årene, og det er fantastisk for de nye eierne. Jeg har sagt det mange ganger, dersom vi holder sammen, blir vi sterkere. Dette er en stor belønning for alle som har en tilknytning til Liverpool FC.

Craig Bellamy spilte en meget god kamp. Angriperen fastsatte sluttresultatet til 2-2 med en scoring i det 74. minutt.
- Han viste mye kvalitet. Han viser alltid innsats og oppofrelse. I kveld hadde han også fantastiske prestasjoner. Vi har snakket om ham mange ganger tidligere og vært lyriske om ham, og det med rette. Han var fantastisk i kveld, men alle sammen var fantastiske.

- Steven (Gerrard) spilte i en posisjon som trolig ikke er hans beste, men han ofret seg for laget og klubben. Det er et flott tegn for ham. Vi er fornøyd med alle, men spesielt Craig vartet opp en fantastisk opptreden.

Avansementet betyr at Liverpool er i en Wembley-finale for første gang siden 1996.
- Jeg vet ikke når vi var der forrige gang, men vi vet at vi skal dit. Vi har kanskje glemt veien fordi vi ikke har vært der på en stund, men jeg er sikker på at sjåføren vil huske!

- Dette er spillernes måte å si tusen takk. Vi har kommet til Wembley. Det er alt vi har oppnådd så langt. Vi har ikke vært der på en stund, så jeg synes det i seg selv er en prestasjon, men det er ikke der ambisjonene våre slutter. Vi ønsker å fortsette å gjøre det så bra som vi kan mellom nå og sesongslutt.