- Spillerne virket slitne

Kenny Dalglish mente at Liverpools spillere virket slitne da de tapte 2-1 for Wigan på Anfield i ettermiddag.

- Jeg synes vi virket litt slitne. Vi hadde ballen mye i laget, men ga den fra oss i farlige posisjoner. Det er ikke fordi spillerne ikke kan spille, men fordi de var slitne, forklarer Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Når du spiller søndag-onsdag-lørdag vil det tære på kreftene. Flere av spillerne har spilt alle tre kampene, og for oss fremstår det som grunnen til den svake prestasjonen. Det må skyldes kampmengden, og at vi ikke har hatt nok spillere til vår disposisjon til å gi dem nok hvile, fortsatte manageren.

- Det er et problem som vi står overfor, og det blir tredd ned over hodet på klubbene og spillerne av TV-selskapene. Det faktum at vi har gjort det bra i to cuper har selvsagt gitt oss en rekke ekstra kamper.

- Vi er glad for fremgangen vi har hatt i cupene, og da må vi akseptere at vi blir litt slitne også. Men skal vi oppnå suksess må vi klare å håndtere det.

Dommer Lee Mason ga Wigan et billig straffespark etter et høyt spark fra Martin Skrtel mot Victor Moses, og annullerte også en nettkjenning fra Luis Suarez for hands.


- Det spiller ingen rolle hvor godt eller dårlig du spiller, du må også ha litt flaks av og til. Jeg ser ingen grunn til at vår andre scoring skulle vært annulert. Men du kan ikke kontrollere dommere. Vi må konsentrere oss om oss selv. Vi må børste støvet av oss, og komme igang igjen. Vi har en uke hvor vi kan hvile litt frem til Newcastle-kampen neste søndag. Vi skal forsøke å gjøre det beste ut av den.

Det største lyspunktet sett med Liverpool-øyne i dag var at 17 år gamle Raheem Sterling fikk sin etterlengtede førstelagsdebut, og ble dermed den tredje yngste spilleren til å spille førstelagsfotball for Liverpool gjennom tidene. Jonjo Shelvey og Jon Flanagan fikk også kjærkommen spilletid.

- Det er hyggelig å kunne gi de unge spillerne en kamp. Det er best for oss at vi tar vare på dem. Vi skal ikke kaste guttunger ut i det slik at vi ødelegger dem, men det var hyggelig å se dem på banen. Jonjo kom innpå og ga oss et lite løft han også, uttalte Dalglish om de unge spillerne som spilte i dag.