- Spillestilen vil gi oss belønning

Glen Johnson tror at Liverpool vil høste gevinst av den nye spillestilen under Brendan Rodgers. Backen vet at man må ha tålmodighet for å få nye ideer til å fungere.

- Jeg tror vi kommer til å skape problemer for mange lang med den måten vi stiller opp på, spesielt foran publikum på hjemmebane. Vi kan virkelig kjøre over lag denne sesongen, sier Glen Johnson til Liverpoolfc.com.

- Arsenal har bestandig hatt gode lag og gjort det bra i ligaen. Akkurat som andre har de hatt sine opp- og nedturer, men de er alltid med når sesongen går mot slutten.

- De har et lag som kan skape problemer, og det vil bli en vanskelig kamp på søndag. Forhåpentligvis kan vi håndtere det.

- Vi må gjøre Anfield til en plass hvor ingen lag verken ønsker å komme eller kan spille sin fotball. Vi må angripe fra start og forsøke å gjøre det så vanskelig som mulig for dem i løpet av 90 minutter.

Både Liverpool og Arsenal står uten seier i Premier League denne sesongen. Arsenal har mistet Robin van Persie til Manchester United i sommer.

- Robin er en fantastisk spiller, så det kommer til å bli vanskelig å erstatte ham. De har imidlertid en god spillerstall og mange gode spillere som kan komme inn for ham.

- De er meget farlige. De har blitt kjent som et av de beste lagene til å åpne opp forsvar med sitt kortpasningsspill. Så selvsagt må vi være på vårt beste.

2012/13 er Glen Johnsons fjerde sesong i Liverpool. Forsvarsspilleren står bokført med 103 kamper for Anfield-klubben. Han er imidlertid ikke fornøyd med trofesankingen.
- En ny medalje hadde vært fint, men målsettingen vil være å havne blant topp fire. Det er definitivt hovedmålsettingen.

- Det er mulig. Vi har en meget god spillerstall. Spillerne har to på at vi kan skape mange problemer for motstanderen. Hvis vi tar vare på flere sjanser enn vi gjorde forrige sesong, vil vi være der oppe.

- Alt nytt kommer til å ta tid for å ta form, men spillerne jobber hard hver dag for å forsøke å få suksess sammen.

- Alle må være tålmodige, inkludert spillerne. Også i løpet av kampene når tilskueren ønsker at du skal angripe, men selv da må du være tålmodig.