- Sterling blir en stjerne

Rodolfo Borrell føler seg sikker på at Raheem Sterling blir en stjernespiller, etter at 18-åringen i går signerte en ny langtidskontrakt med Liverpool.

Lederen for treningsopplegget på akademiet var mannen som på mange måter utviklet Sterling til å bli en Premier League-spiller.

- Jeg har hele tiden følt på meg at Raheem kom til å spille i Premier League. Min erfaring med unge spillere og hva som kreves for å spille for førstelaget tilsa at det var opplagt at Raheem ville klare det, sier Borrell til Liverpoolfc.com.

- Jeg var så heldig å få være hans første trener i Liverpool, og hans eneste trener på juniornivå i klubben. Men det har vært mange folk som har jobbet med Raheem i kulissene, for å sørge for å holde orden på hans privatliv, noe som også er veldig viktig. Han har vært i et godt miljø.

- Fra et fotballperspektiv la vi med en gang merke til at han var meget hurtig og teknisk god, og at han hadde kapasitet til å score mål. Han er ikke så veldig stor, men han er veldig modig, noe som er svært viktig.

- Raheem var et naturtalent, men forsto også at han måtte benytte sitt talent slik at det gavnet laget. Han måtte bli mer disiplinert og forbedre seg defensivt. Han ble mye bedre i løpet av den siste sesongen på reservelaget.

- Raheem er veldig åpen for innspill når du snakker med ham. Han lytter virkelig til det du sier, og han forstår hva som er bra for ham. Han har en fantastisk personlighet.

- Av og til får du svært talentfulle spillere som nekter å lytte til det du sier, og de begår dermed en stor feil. Det har ikke vært tilfelle med Raheem.

- Det var åpenbart at Raheem hadde fantastiske egenskaper, og det handlet kun om å hjelpe ham med et par små detaljer i hans spill. Han var alltid ment å bli en Premier League-spiller. Det var åpenbart for meg.