- Sterling kommer til å score flere mål

Raheem Sterling ble matchvinner mot Reading i går. Nå spår sideback Glen Johnson at den kjappe vingen vil notere seg for flere scoringer denne sesongen.

Sterling scoret sitt første seniormål for Liverpool da han ble matchvinner mot Reading i går. Johnson, som ble kåret til Liverpools beste av liverpool.no, synes det var en særs fortjent scoring.

- Vi var veldig glade på Raheems vegne. Han gjorde sitt første mål, og han fortjente det, sier Johnson til Liverpoolfc.com.

- Han tar til seg alt, og er alltid villig til å lære. Han har et fantastisk talent, og jeg er ganske sikker på at dette ikke blir hans siste mål i Premier League. Gutten viser selvtillit på trening hver dag, og er i tillegg en god gutt. Han lærer raskt, fortsetter forsvarsspilleren.

Liverpools nummer 2 innrømmer at det var viktig å ta sesongens første hjemmeseier.

- Jeg syntes vi startet veldig bra, men vi måtte ned i kjelleren mot slutten da Reading satte oss under press til tider. Men totalt sett synes jeg seieren var velfortjent.

- Det viktigste var at vi skapte sjanser, og på en annen dag kunne vi ha gjort fire eller fem mål. Men jeg ville ha vært ganske glad om vi hadde vunnet 1-0 hver helg. Vi har fått vår første hjemmeseier, og forhåpentligvis kan vi få et løft og fortsette fremgangen nå, avslutter Johnson.