- Sterling signerer i løpet av kort tid

Brendan Rodgers tror Raheem Sterling kommer til å signere ny langtidskontrakt med Liverpool i løpet av de neste 24 timene.

- Forhåpentligvis blir det sluttført i løpet av de neste 24 timene, sa Brendan Rodgers på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Jeg har tidligere sagt at det ikke var et reelt problem, det handlet bare om timing. Vi håper at det kan bli klart i løpet av et par dager.

- Vi har hele tiden vært rolige. Jeg snakker mye med Raheem og hans representanter. Det har ikke vært noe problem fra deres side. Det var bare å sørge for at vi tok oss av det finansielle og det fotballmessige for spilleren. Dette handler om en ung spiller som har vist form på juniorlaget og reservelaget til å bli en engelsk landslagspiller, så det har skjedd mye i hans unge liv. Det var snakk om å sørge for at det var en beskyttelse for ham fremover.

- Jeg har hele tiden vært overbevist om at dette ville være den beste plassen for ham. Gutten er veldig fokusert og dedikert til Liverpool. Hans representanter vet at dette er det beste stedet for ham. Når dette er sluttført, kan han begynne på sin neste del av utviklingen. Forhåpentligvis kan han fortsette fremgangen.