- Stor mulighet for Jordan

England og Steven Gerrard med generalprøve mot Belgia i kveld, hvor Jordan Henderson er blitt femte røde i den engelske landslagstroppen. Agger, Reina, Kuyt og Maxi også involvert med landskamper.

Jordan Henderson kom inn for Frank Lampard på overtid, i landslagstroppen som England neste uke sender til Euro 2012. Det betyr at fem røde er tatt ut av Roy Hodgson.

- Jordan er oppglødd, sier kaptein Steven Gerrard. – Det er klart at ingen ønsker å se spillere melde forfall med skader, men hvis du får anledning til å komme inn må du ta vare på din sjanse. Jordan er en spennende spiller, en for fremtiden, og dette er en stor mulighet for ham.

Glen Johnson, Stewart Downing og Andy Carroll er Liverpools øvrige representanter for England. Det er ventet at Johnson og Gerrard, og kanskje Carroll etter en bra kamp i Oslo, starter på Wembley i kveld.

- Dette er en stor kamp og generalprøven før vi skal spille åpningskampen mot Frankrike i Euro 2012, konstaterer Gerrard.  – Vi ønsker å vinne kampen og reise til turneringen med tro og selvtillit. Det er samtidig en mulighet for folk til å styrke sine sjanser til å komme på laget, slik at jeg tror ingen vil holde noe igjen.

- Belgia har et veldig sterkt lag med spillere i verdensklasse. Det vil bli en tøff test.

Avspark er kl 18.15 og kampen sendes på Viasat Fotball.

Foruten de fem engelskmennene, er Daniel Agger, Pepe Reina og Dirk Kuyt Liverpools representanter i Ukraina og Polen. Agger og Danmark møter Australia hjemme kl 17.00, mens Reina trolig vil sitte på benken når Spania tar i mot Kina sent i kveld. Nederland og Dirk Kuyt har sin siste oppkjøringskamp mot Nord-Irland i Amsterdam.

Maxi Rodriguez er med i troppen til Argentina som spiller VM-kamp hjemme mot Equador natt til søndag.